Een kastje per dag: de badkamerkastjes

Die badkamerkastjes staarden me al weer een tijdje aan. Deze kastjes deed ik als een van de eersten in het opruimproject, al weer 3 jaar geleden. Ik hield het wel bij. Redelijk.
Deze week schreef Nicole van Huisvlijt over het kiezen van een geschikte kast voor je badkamer en dat inspireerde me om de mijne op te ruimen en schoon te maken.
En weet je, ze zien er niet alleen schoner en netter uit. Ze voelen ook schoner. Dus mocht je mij mijn badkamerkastjes zien aaien, dan weet je waar het door komt.


Voor:
 Na:
Die handdoekenkast komt van de Ikea. Hierover had ik een online gesprekje met Nicole. Het is volgens mij de meest geziene kast in badkamers. Maar nu ik er bewijs voor probeer te vinden op funda, kan ik niks vinden. Zul je altijd zien.

6 opmerkingen

 1. Ik heb dat handdoeken kastje gezien in een badkamer in Frankrijk. :-)
  En ik snap dat gevoel van blijheid na zo'n opruim-klus helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de handdoeken kastje mooi, we hebben de wasmachine in de badkamer en kan geen kast bij...maar is wel handig...Nog een fijne weekend Anita!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat geeft een opgeruimd gevoel he? Mooie kast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er weer heerlijk opgeruimd uit.
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om de voor en na foto's te zien, je hebt echt eer van je werk. Vind je ook niet dat het opruimen en schoonmaken nu veel sneller gaat dan "vroeger" voordat je aan het kastje-per-dag project begon? Doordat ik de kastjes eerder al leeggehaald heb en van alles heb weggedaan en elders heb opgeruimd ben ik nu binnen 10 minuten met de badkamerkastjes klaar. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voel me steeds wel aangespoord door je kastjesproject, maar het komt hier nog niet zo op gang ;-). Ja, fijn is dat hè, dat je het na schoonmaken en opruimen kan 'voelen', erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!