Richting Wijzer: persoonlijke begeleiding


Toen ik zelf begon met eenvoudiger leven, ging er een wereld voor mij open. Alle informatie die ik kon vinden, las ik. Het was geweldig om zoveel gelijkgestemden te vinden online. Mijn eigen groei en lessen hierin, zet ik graag in om jou persoonlijke begeleiding te geven als je die zoekt.

Mijn begeleiding is gericht op het vinden van meer richting in het leven. Het is bedoeld voor iedereen die meer zingeving in het leven wil ervaren. Wanneer je door (langdurige) stress het gevoel hebt ver verwijderd te zijn geraakt van jezelf. Wanneer je door een heftige gebeurtenis anders in het leven bent komen te staan. Wanneer je een grote leegte ervaart, ondanks dat je leven ‘gevuld’ is met een goede baan, een lieve partner en een mooi huis en spullen. Ik kan je begeleiden om meer helderheid te krijgen, om voorbij te komen aan oude patronen, om meer heelheid in het leven te ervaren, waarbij het leven er niet op gericht is om alleen maar vrolijkheid te ervaren, maar ook om de zwaarte beter te kunnen dragen.

De basis voor het vinden van meer zingeving in het leven heb ik omschreven in het artikel: zes praktische manieren om meer richting aan je leven te geven geformuleerd. Opruimen * Besparen * Yoga en mediteren * Zelf maken * Ritme vinden *  Natuur.
Deze zes manieren vormen de basis van al mijn blogartikelen.

De begeleiding is helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Ik maak daarbij gebruik van de kennis van mijn (7 jarige) opleiding Meditatie en Spirituele Psychologie, aanvullende opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb – zoals overgeërfde trauma’s. Ik maak gebruik van boeken die ik gelezen heb en put uit mijn eigen ervaringen.


Waarom begeleiding per mail?

- Schrijven is mijn grote kracht, voor mij de beste vorm om kennis over te brengen; daarmee kan ik jou het beste begeleiden

- Niet iedereen kan naar mij toe komen wegens afstand of beperkte mobiliteit

- Voor degene die met een burn out te maken hebben is e-mail contact laagdrempelig en vraagt niet teveel van het energieniveau

- Wanneer je jonge kinderen hebt ben je meer gebonden aan tijden, contact per mail geeft jou flexibiliteit en vrijheid

- Wanneer je schrijft, ga je automatisch ordenen. Je zult verrast zijn door wat je opschrijft. Een probleem wat in je hoofd de boventoon voert, blijkt op papier niet waar het om draait. Er komt iets anders naar voren. Onverwacht heb je verwoordt wat er bij je speelt.

Hoe?

Mijn insteek bij het begeleiden is 3 maal mailcontact. De eerste keer om even kort kennis te maken. In de tweede mail wil ik je vragen om voor me op te schrijven wat er voor jou op dat moment het meest speelt. Waar jij begeleiding bij wilt. De derde mail is afrondend om te vragen of je met de informatie vooruit kon of dat er nog andere thema's spelen.

Het tarief voor 3 mails is €45. Ik stuur je hiervoor een kwitantie.
Je kunt contact met me opnemen via anitasdagboek@gmail.com


Geen opmerkingen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!