Richting Wijzer: persoonlijke begeleiding


Toen ik zelf begon met eenvoudiger leven, ging er een wereld voor mij open. Alle informatie die ik kon vinden, las ik. Het was geweldig om zoveel gelijkgestemden te vinden online. Mijn eigen groei en lessen hierin, zet ik graag in om jou persoonlijke begeleiding te geven.

Heb je op het eerste gezicht alles wat je altijd al wilde? Een baan waarvoor je bent opgeleid. Een lieve partner, een fijn huis, kinderen en huisdieren?
Maar voel je je toch leeg vanbinnen en worstel je met de zin van je leven?
Is je leven voller geworden of compleet veranderd door de komst van kinderen, verhuizing, ziekte of andere relatie en zie je hoe je huis is volgelopen met allerlei spullen waarvan je niet weet wat je er mee moet? Ervaar je deze spullen als ballast?


Mijn begeleiding is gericht op het vinden van meer richting in het leven. Ik kan je helpen bij het orde scheppen in je huis en in je leven. Met mijn adviezen krijg je meer helderheid, je leert om voorbij te komen aan oude patronen, om meer heelheid in het leven te ervaren, waarbij het leven er niet op gericht is om alleen maar vrolijkheid te ervaren, maar ook om de zwaarte beter te kunnen dragen. Je leven wordt opgeruimder en lichter. Er komt meer ruimte voor jouw eigen kwaliteiten. 

De basis voor het vinden van meer zingeving in het leven heb ik omschreven in het artikel: zes praktische manieren om meer richting aan je leven te geven geformuleerd. Opruimen * Besparen * Yoga en mediteren * Zelf maken * Ritme vinden *  Natuur.

Deze zes manieren zijn de kernwaarden voor het vinden van meer richting en een groter gevoel van zingeving. Ze vormen tegelijk de basis van al mijn blogartikelen.

De begeleiding is helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Ik maak daarbij gebruik van de kennis van mijn (7 jarige) opleiding Meditatie en Spirituele Psychologie, aanvullende opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb – zoals overgeërfde trauma’s of intuïtieve massage. Ook maak ik gebruik van boeken die ik gelezen heb en put uit mijn eigen ervaringen.


Waarom begeleiding per mail?

- Schrijven is mijn grote kracht, voor mij de beste vorm om kennis over te brengen; daarmee kan ik jou het beste begeleiden

- Niet iedereen kan naar mij toe komen wegens afstand of beperkte mobiliteit

- Voor degene die met een burn out te maken hebben is e-mail contact laagdrempelig en vraagt niet teveel van het energieniveau

- Wanneer je jonge kinderen hebt ben je meer gebonden aan tijden, contact per mail geeft jou flexibiliteit en vrijheid

- Wanneer je schrijft, ga je automatisch ordenen. Je zult verrast zijn door wat je opschrijft. Een probleem wat in je hoofd de boventoon voert, blijkt op papier niet waar het om draait. Er komt iets anders naar voren. Onverwacht heb je verwoordt wat er bij je speelt.

Hoe?

Mijn insteek bij het begeleiden is 3 maal mailcontact. De eerste keer om even kort kennis te maken. In de tweede mail wil ik je vragen om voor me op te schrijven wat er voor jou op dat moment het meest speelt. Waar jij begeleiding bij wilt. De derde mail is afrondend om te vragen of je met de informatie vooruit kon of dat er nog andere thema's spelen.

Het allereerste mailcontact is helemaal vrijblijvend. Je kunt me altijd mailen om iets te vragen. 

Het tarief voor 3 mails is €45. Ik stuur je hiervoor een kwitantie.
Je kunt contact met me opnemen via anitasdagboek@gmail.com

Warme groet,
Anita

Geen opmerkingen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!