Richting Wijzer: persoonlijke begeleiding


Toen ik zelf begon met eenvoudiger leven, ging er een wereld voor mij open. Alle informatie die ik kon vinden, las ik. Het was geweldig om zoveel gelijkgestemden te vinden online. Mijn eigen groei en lessen hierin, zet ik graag in om jou persoonlijke begeleiding te geven.

Heb je op het eerste gezicht alles wat je altijd al wilde? Een baan waarvoor je bent opgeleid. Een lieve partner, een fijn huis, kinderen en huisdieren?
Maar voel je je toch leeg vanbinnen en worstel je met de zin van je leven?
Is je leven voller geworden of compleet veranderd door de komst van kinderen, verhuizing, ziekte of andere relatie en zie je hoe je huis is volgelopen met allerlei spullen waarvan je niet weet wat je er mee moet? Ervaar je deze spullen als ballast?
Neem gerust contact met me op om hierover van gedachten te wisselen. Per mail kan ik je begeleiden om je gedachten te ordenen, je inzichten te geven of je praktische opdrachten te geven. Het is ook mogelijk om persoonlijk (online) af te spreken.

Mijn begeleiding is gericht op het vinden van meer richting in het leven. Ik kan je helpen bij het orde scheppen in je huis en in je leven. Met mijn adviezen krijg je meer helderheid, je leert om voorbij te komen aan oude patronen, om meer heelheid in het leven te ervaren, waarbij het leven er niet op gericht is om alleen maar vrolijkheid te ervaren, maar ook om de zwaarte beter te kunnen dragen. Je leven wordt opgeruimder en lichter. Er komt meer ruimte voor jouw eigen kwaliteiten. 

De basis voor het vinden van meer zingeving in het leven heb ik omschreven in het artikel: zes praktische manieren om meer richting aan je leven te geven geformuleerd. Opruimen * Besparen * Yoga en mediteren * Zelf maken * Ritme vinden *  Natuur.

Deze zes manieren zijn de kernwaarden voor het vinden van meer richting en een groter gevoel van zingeving. Ze vormen tegelijk de basis van al mijn blogartikelen.

De begeleiding is helemaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Ik maak daarbij gebruik van de kennis van mijn (7 jarige) opleiding Meditatie en Spirituele Psychologie, aanvullende opleidingen en trainingen die ik gevolgd heb – zoals overgeërfde trauma’s of intuïtieve massage. Ook maak ik gebruik van boeken die ik gelezen heb en put uit mijn eigen ervaringen.

Je kunt me altijd mailen om iets te vragen. Een kennismakingsgesprek is gratis, waarna we kunnen bepraten waar jij in vastloopt en waarin je op weg geholpen wilt worden. Je kunt me bereiken via anitasdagboek@gmail.com

Warme groet,
Anita

Geen opmerkingen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!