Clean Sheets Day!! *

Heerlijk, vanavond slaap ik weer onder schone, frisgestreken beddengoed. Daar geniet ik zó erg van. Het voelt dan alsof ik in een luxe hotelbed slaap.
Ik ben dol op beddengoed trouwens, kan nooit genoeg dekbedovertrekken hebben. Dat zal ook een reden zijn waarom mijn linnenkast zo vol is ;-)

Om aan zo'n frisgestreken bedje te komen, moest ik toch wel echt vandaag aan de slag met de strijkbout. Een deel van het vakantiebeddengoed heeft mijn moeder meegenomen om voor me te strijken. Heel erg lief. Dan blijft voor mij het thuisbeddengoed over en is het beter te overzien.* de uitroep Clean Sheets Day komt uit de serie Dharma & Greg. Dharma reageert enthousiast op haar verschoonde bed. Op haar typische Dharma manier. 
Als je wilt zien waar ik het over heb, klik dan hier. Op 5.25 minuten is de bewuste scène.
De rest is ook erg grappig trouwens, ik heb het even voor jullie bekeken ;-).

2 opmerkingen

  1. Haha, ik wist meteen waar je titel vandaan kwam. Ik ben dol op Dharma (en Greg)! Zelf strijk ik mijn lakens nooit meer (tijdgebrek), maar ik vind het wel heerlijk om tussen schone lakens te gaan liggen. Vooral als ze in de zon gedroogd zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooo wat is dat lekker hé schonen lakens. ik vind dat ook altijd zo lekker. Alles weer heerlijk strak en lekker fris van geur. Mmmm ik me het helemaal voorstellen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!