Hoera! Herfstvakantie!

We vieren de herfstvakantie! Nou ja, de kinderen vieren alle dagen vakantie, de man en ik vanaf woensdag.

Ik kan het merken wanneer ze aan vakantie toe zijn. Dan beginnen ze gelijk 's ochtends met spelen en kost het moeite om ze nog naar school te krijgen. Maar nu is het vakantie en dan hoeft het spel niet onderbroken te worden. Ze kunnen gewoon doorspelen, alles uit de kast trekken en filmpjes kijken is ook héél erg vakantie.De nieuwste trend op knutselgebied zijn de youtube filmpjes van een meneer uit (volgens mij) Noorwegen die knutselt met dozen. Hij heeft een eigen kanaal dat heet: box yourself. Ga maar eens kijken als je knutselende (klein)kinderen hebt. Of misschien beter van niet....want voor je het weet is ook jouw woonkamer volgepropt met dozen die niet weg mogen ;-).Groetjes
Anita22 opmerkingen

 1. Hele fijne vakantie met z'n allen, geniet ervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben amper op gang gekomen na de grote vakantie, dus de herfstvakantie overviel me een beetje. Ik vind dat hij er al erg snel weer is.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf YouTube filmpje, kende ik niet, leuk idee
  Die rommel in de woonkamer herken ik wel, in het begin kan ik er goed tegen, op gegeven moment wordt het me wat veel. Geniet ervan
  Met warme groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Øysteins Blyant! En Øysteins Pappeske (papieren doos). Ja, zo gaaf! We hebben hem een keer live gezien, bij Ikea.
  Fijne vakantie, lekker zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig!! Dan krijg ik heimwee naar mijn eigen schoolvakanties :-)
  Maar ik geniet ook van de schoolvakantie van mijn dochter, ook al is ze al 11 en ligt de vloer gelukkig niet meer vol met speelgoed.
  Ik wens je nog veel herfstvakantieplezier!
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig ze mogen nog spelen, ik hou er van, bij ons zag het er dan ook altijd zo uit. Geniet ervan want voor je het weet zijn ze groot. Fijne vakantie nog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk het vaak: deze fase komt niet meer terug. Daar word ik wel weemoedig van, maar van sommige fases ben ik blij dat ze niet meer terugkomen.

   Verwijderen
 7. Gezellig ze mogen nog spelen, ik hou er van, bij ons zag het er dan ook altijd zo uit. Geniet ervan want voor je het weet zijn ze groot. Fijne vakantie nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh heerlijk, ik heb met onze kinderen en ook met onze kleinkinderen vaak met dozen geknutseld. We hadden ook ooit een hele grote waar ze een huis van hadden gemaakt waar ze in konden staan. Weken stond het huis hier in de kamer en ze maakten er wat moois van. Ramen er in, gordijnen, schilderijtjes aan de wand, een deur, met brievenbus erin. Weken speelden ze postbode. Fijne herinneringen. Geniet ervan want het is sneller voorbij dan je denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat leuk! Wij hadden een keer een grote doos waar ik gaatjes in maakte en daar kerstlampjes door stak (gezien op pinterest). Uiteindelijk lag onze kat er het meeste in :-).

   Verwijderen
 9. Heerlijk zeg, zo'n kamer vol met speelgoed. Die tijd hebben wij zo langzamerhand gehad. Knutselen met dozen doet mij denken aan de tijjd dat surprises maken. Het duurt hier altijd heel lang, eer die weer het huis uitgaan. Wat dat betreft ben ik blij dat onze kinderen zich nu met anderre dingen bezig houden, dan met knutselrages. Anders was het hier in no time een pakhuis...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Herkenbaar die woonkamer die vol ligt met troep van de kinderen hahaha echt herfstvakantie (en idd al die dozen waar ze nog mee willen knutselen)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nu wel nieuwsgierig naar die filmpjes, ik ga meteen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gezellig zo'n vakantie. En leuk dat de digitale wereld dus ook kan leiden tot knutselen!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!