Cadeau voor juffendag

Vandaag is het de laatste schooldag! Weer een (halve) dag vol feestelijkheden. Soms vraag ik me af of er nog wel wat geleerd wordt. Eigenlijk was gisteren de laatste schooldag. Toen werd er ook al niks geleerd, want het was juffendag, met een vossenjacht, heel veel water tegen de hitte, heel veel zonnebrand ter bescherming van die kwetsbare kinderhuidjes. En....cadeautjes voor de juf.

We vallen hier van het ene feest in het andere en elke gelegenheid heeft zo zijn eigen passende cadeau nodig. Familiefeestje, trouwfeest (incl. een zoektocht naar nette kleding voor onszelf), verjaardag van mijn vader. En dus juffendag. Wat moet juf dit jaar hebben? Veel tijd om uitgebreid op pinterest te kijken had ik niet. Ook niet veel tijd om uitgebreid te knutselen of materialen bij elkaar te schrapen, want het juffenfeest zou de volgende dag al zijn. Zodoende bleef het bij een oud idee, wat ik nog niet eerder uitgevoerd had.

Het werd een stempel. 


Ik gebruikte zelfklevende foam vellen. (Volgens mij bij Pipoos gekocht) En oude blokken van een blokkendoos. Blokjes zagen kan natuurlijk ook.
Wanneer je op de papieren achterkant van de foamvellen tekent, komen de letters automatisch goed op je stempelblok. Je hoeft niet in spiegelbeeld te schrijven. 
Dit weet ik, omdat ik het eerst fout deed :-)


Let ook even op de subtiele compositie van dit geheel; het dekseltje dat half naast het stempelkussen ligt. Met dank aan mijn fotograaf Ellie. 


Ellie maakte een smilie voor de juf en Gemma een schaapje (niet op de foto). 

Dus voor iedereen die nog een week school voor de boeg heeft en nog een cadeau idee zoekt: snel aan de slag. 
Andere stempelideeën: een veer (pluim), een opgestoken duim (goed gedaan!)

Eerder maakte ik theezakjes voor alle juffen. 

8 opmerkingen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!