Wortelcakejes voor Pasen

De kinderen hadden een Paaslunch op school en daarvoor maakte ik wortelcakejes. Want de Paashaas houdt immers van wortels.
De kinderen hielden er niet van, kondigden ze aan.
Dat vond ik niet erg, zei ik, want dan bleef er des te meer voor mij over.

Maar er bleef helemaal niets over!

Sterker nog, van de hele lunch was praktisch niets overgebleven, vertelde Michel die er als hulpouder bij was.

Gemma's verklaring hiervoor: mama, ik dacht dat die cakejes niet lekker waren. Maar weet je, ze waren wèl lekker!

Daarom maakte ik vanochtend maar een nieuwe partij, dan kon ik het zelf ook nog even proeven :-)

Wil jij ze ook maken? Hier vind je het recept.




Het is geloof ik niet goed te zien, maar er zit paaskleurig strooisel op en suikerpaashazen, -kuikens en -eieren. 
Ik ben nog steeds aan het oefenen met de (handmatige instelling van de) spiegelreflexcamera :-).
 




5 opmerkingen

  1. Wat een leuk idee! Ziet er lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze lijken me heerlijk, je hebt gelijk dat je nog een portie maakte...
    Mijn spiegelreflex staat altijd op AV... Heel fijn is dat...
    Ik wens je een heerlijk paasweekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die AV stand ga ik proberen. Stel je dan handmatig scherp of automatisch?

      Verwijderen
    2. Hoi Anita, ik zag nu pas je vraag hier... De camera stelt automatisch scherp, maar je kunt nog heel veel doen bij het nabewerken, zoals de kleuren, de contrasten, stukje uitsnijden van de foto (of beter stukjes aan de kant wegsnijden) etc... Ik doe dat in Photoshop Elements, maar het zal ook kunnen in andere fotobewerkingsprogramma's. Bij het opslaan van de bewerkte foto kies je dan voor jpeg...
      Succes er mee...
      Lieve groet,
      Mirjam

      Verwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!