De 5 meest gelezen blogposts van 2014

Het jaar 2014 is al weer bijna voorbij.
Ik heb hier weer met heel veel plezier geschreven en gedeeld.
Het leek me leuk om eens in de statistieken te kijken welke berichten van 2014 het meest gelezen zijn. Het blijkt een heel divers rijtje.

Nr. 1 Huishoudschema - printversie
Ik maakte een weekschema voor het huishouden, omdat ik behoefte had aan een leidraad. Met mij vele anderen blijkbaar....
lees meer

Nr. 2 Moestuin maandag
Ondanks dat ik eerder het bloggen over de moestuin had afgezworen, schreef ik er dit jaar toch vrij veel stukjes over. Vaak koppelde ik het aan iets informatiefs; die vertelvorm beviel mij heel goed. Deze blogpost was de eerste Moestuin post van het jaar.
lees meer

Nr. 3 Elsa en Anna's Frozen kostuum
Omdat ik de kant-en-klaar jurken kwalitatief maar matig vond en de originele Disney jurken uitverkocht of te duur waren, maakte ik dit jaar zelf een Elsa en een Anna jurk. Ze worden niet heel vaak gedragen (ik geloof dat de verkleedfase op zijn einde loopt), maar de jurken staan ze nog steeds prachtig! Het grappigst vind ik dat mijn Anna altijd haar sneeuwlaarzen er bij aan doet.
Wanneer je googled op 'Elsa en Anna jurk zelf maken' dan kom je bij mijn blogbericht uit.
Ik maakte de kostuums trouwens in het kader van Drie Dingen op Dinsdag. De kans is aanwezig dat ik ook in 2015 weer DDD ga doen.
lees meer

Nr. 4 Moestuin Maandag
Nog een moestuin maandag in de top 5. Waarom speciaal deze goed bekeken wordt, weet ik niet. Ik vermoed vanwege de term 'weggever' in de titel :-). Verder schreef ik over de voordelen van zakgeld voor volwassenen.
Deze blogpost herinnert mij er meteen aan dat ik nog steeds de tab 'over mij' niet aangepast heb. Ik heb al wel een conceptstuk geschreven, maar ben er nog niet helemaal tevreden over. Iets voor 2015 dus.
lees meer

Nr. 5 Seizoenstafel Zomer
Sinds ongeveer twee jaar heb ik een seizoenstafel. Niet elk seizoen is even makkelijk in te vullen, zoals de zomer. Toch is deze tafel erg goed gelukt. Ik hoop dat het anderen ook geïnspireerd heeft.
lees meer

Lieve lezer, bedankt dat je elke keer de moeite hebt genomen om mijn stukjes te lezen het afgelopen jaar. Dat ik mijn gedachten, ondervindingen, leermomenten, zieleroerselen en mening hier mag schrijven en dat het zoveel lezers bereikt is voor mij van hele grote waarde! Bedankt voor je trouwe bezoek, met of zonder reactie. Ook volgend jaar schrijf ik graag weer verder.


Liefs Anita

Ps:
Ik zou het leuk vinden als je mij ook in het nieuwe jaar blijft volgen. Dat kan op allerlei manieren: via de google friend connect button. Via bloglovin. Via mail. Of je typt Anita's dagboek in op de zoekbalk :-)

5 opmerkingen

 1. Hi anita, altijd leuk om hier te lezen, een inspirerende, warm, en gezellig blogje, ik reageer niet vaak omdat zijn veel blogjes en vaak zie ik niet ze voorbij komen...TIJD..ik bid dat volgend jaar ik dingen gaat beter indelen...Nog een fijne jaarwisseling! liefs soraya en huub

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inspirerend leuk blogje, ga ik zeker wat mee doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je langskomt en bedankt voor je reactie!
   Het zou maar zo kunnen dat ik door jouw overzicht geïnspireerd ben geraakt. Leuk om te lezen dat ik nu jou geïnspireerd heb.

   Verwijderen
 3. Leuk idee om terug te kijken op de meest gelezen blogposts ;-)
  Je blogje over de Elsa en Anna jurken vond ik zelf ook erg leuk. Niet dat ik ooit zoiets zelf zou gaan maken, maar gewoon omdat ik het zo leuk bedacht vond! Natuurlijk blijf ik je ook volgen in 't nieuwe jaar, beloofd!
  Liefs,
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bedankt voor het schrijven van al je fijne berichten, keer op keer vind ik ze fijn om te lezen, dus ja, ook in dit nieuwe jaar bezoek ik dit plekje op web graag!

  (ps. ik heb je foto inmiddels getekend, op mijn blog kun je er alvast een fotootje van zien)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!