Contact en samenwerkingAnita's Dagboek
Op mijn twaalfde kreeg ik van Sinterklaas dit oranje dagboek. Ik schreef er dagelijkse dingen in en maakte er tekeningen bij. Nu heb ik een online dagboek.

Misschien heb je iets gelezen dat je aansprak of misschien wil je ergens op reageren, maar liever niet met een openbare reactie. Dat kan. Je kunt mij bereiken via:

anitasdagboek[at] gmail[punt]com

Samenwerkingen  

Samenwerkingen op zijn tijd vind ik heel leuk om te doen! Heb je een bedrijf, product of dienst dat past bij Anita's Dagboek (persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, groener doen, magie van het huishouden, spaarzaam leven, yoga en meditatie) en je wilt dat onder de aandacht brengen, dan geef ik je graag een plek op mijn blog! Ik besteed veel zorg en aandacht aan al mijn blogposts. Mijn grote drijfveer is om lezers op weg te helpen in hun zoektocht naar een zinvoller leven. 
Anita's Dagboek heeft in de loop der jaren een bestendige groep met ca. 250 trouwe lezers opgebouwd. Daarnaast komen er dagelijks ca. 200 nieuwe bezoekers op mijn blog terecht. 

Volgers op Bloglovin: 112
Volgers op facebook 146
Volgers op Pinterest 203, 62K maandelijkse weergaven
Volgers op Instagram 218 volgersEerdere samenwerkingen: 
Yogakledingonline.nl
Sukhi
Greenpan
Overhemden.com
Photogifts
Uitgeverij A3 6 opmerkingen

 1. ze zijn er weer de enige echte patria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn dochter is helemaal gecharmeerd van de Anna jurk die op uw site staat. Heeft u daar een patroon van? Haar oma wil heel graag deze jurk voor haar maken.

  Met vriendelijke groet,
  Bonnie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Bonnie voor je aardige reactie. Ik heb de jurk gemaakt aan de hand van een bestaande jurk. Ik kan een basispatroon naar je sturen, als oma een beetje bedreven is met naaien dan kan ze er wel mee uit de voeten.
   Mail je mij je mailadres naar anitasdagboek [@] gmail [punt] com ? Dan stuur ik je wat toe.

   Groeten Anita

   Verwijderen
 3. Heb je het patroon van de elsa jurk nog? Mijn kleindochter vind hem geweldig. Samantha
  sacha4dylan@gmail punt kom

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!