Oh kom er eens kijken...wat ik in mijn schoentje vind

Deze week besloot ik dat het kledingbudget maar eens aangewend moest worden voor nieuwe sokken en hemden voor Michel. De sokken waren al tijden (ik denk jaren) aan vervanging toe, maar steeds ging er iets anders voor wat aangeschaft moest worden.

Deze keer liet ik de sokken en de hemden voorgaan, want anders komt het er nooit van. Ik sloeg meteen een voorraad in zodat alle oude spullen... foetsie....in de kliko konden!
Alle oude sokken (er bleven nog drie paar goede over) gingen weg en de hemden zijn naar de poetslapstapel gegaan.
Bij de kassa dacht ik mijn kortingsbon van € 10 euro te kunnen verzilveren, maar er werd mij fijntjes verteld dat ik de kortingscode van te voren had moeten activeren. Niet zo bevorderlijk voor mijn humeur. De verkoper mocht dan gelijk hebben, flauw was ik wel.
De teleurstelling hierover zette ik manmoedig van me af, maar kostte me wel even moeite.

Op de foto kan ik wel goed zien dat er blauwe en zwarte sokken zijn, maar in het echt is dat onderscheid véél moeilijker te zien. Nu met alleen maar zwarte sokken ben ik daar van af. 

Alle sokken waren zo....

Maar thuis wachtte mij een aangename verrassing, die de weegschaal weer helemaal de andere kant deed uitslaan. Ik vond in mijn mailbox een bericht van Mark van overhemden.com 

'Dé specialist in merk overhemden voor mannen online.'

Als ik wilde dan mocht ik gratis sokken van Happy Socks ontvangen. Ik hoefde alleen maar een link te vermelden op mijn blog. Happy Socks had ik wel eens in de winkel gezien en ook wel op andere blogs voorbij zien komen. Heel vrolijk gekleurde sokken. Dit wordt er gezegd over het concept van Happy Socks:

'Happy Socks (sokken) is opgericht met een bijzondere visie; het veranderen van een alledaags product in een kleurrijk design item dat ook nog eens geluk verspreidt.'

Voor mezelf hoef ik niet van die kleurige sokken, maar voor de kinderen vond ik het wel heel erg leuk. De man sloeg ik even over, want die had zojuist een nieuwe voorraad sokken gekregen. Ik hoopte dat ik zo slim was geweest om niet hardop te zeggen dat er sokken onderweg waren, want dan kon ik ze nog bij de cadeautjes van Sint doen ;-)

Op de vraag 'oh, kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind' is dan het antwoord: sokken! Dat vind ik dan weer een grappige speling van de taal; schoenen...sokken.En alsof het niet op kon, mocht ik voor de heer des huizes ook nog een T-shirt voor onder zijn overhemd uitkiezen. Manlief heeft 'm goedgekeurd; extra lang, zacht, soepel, mouwen niet te strak en hij heeft zelfs geen commentaar gegeven op het feit dat de shirts zijnaden hebben.De sokken had ik met het shirt stiekem op de foto gezet. So far so good. En toen wilde Ellie ergens een foto van maken en keek ze op het scherm naar de foto's uit het geheugen. 'Ooooh mama! Van wie zijn die mooie sokken?!'  Oké, daar ging mijn Sinterklaascadeau....
Gemma wilde geen paar hebben, want 'het zijn jongenssokken.' Dus nu is Ellie happy met twee paar. En je kunt ze uitstekend combineren!


10 opmerkingen

 1. het zijn idd hele leuke sokken van happysocks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps!! Nou, ik word zelf ook wel blij van zulke vrolijke sokken hoor :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke sokken. Die Happy Socks ogen ook echt happy : )

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Happysocks zei je? Ik ga eens even een kijkje nemen ik word er ook happy van van bonte sokken...
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn toch hè, als ze je niet uitleggen van tevoren dat je zo'n code moet activeren. Daar sta je dan met je aankopen.
  Wel heel leuke vrolijke sokken en Elly boft maar met twee paar...
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke sokken zeg, echt heel vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk!! Hahaahhaa, schattig die 2 verschillende vrolijke sokken, daar wordt een mens toch helemaal vrolijk van???

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!