Zie ginds komt de knuffel... [+update]

...uit Spanje de Knuffelcentrale weer aan.

Wat hebben jullie meegeleefd en meegezocht! Een heel warm dank je wel!
Dankzij jullie verschillende benamingen voor panter kreeg ik meer uit de google zoekmachine. Bovendien lieten jullie me hele mooie alternatieven zien. Het is bijna niet te geloven, maar ik vond een plaatje van precies zo'n panter op de site van Knuffelcentrale. Even was ik bang dat hij niet meer aangeboden werd, maar toch....helemaal naar beneden gescrold vond ik onze geliefde panter. Inmiddels ben ik er achter dat het niet een knuffel van WNF is, maar eentje van de Kruid-vat.

Vandaag heb ik de betaling gedaan en ik hoop dat hij volgende week komt. Dan mag Gemma haar schoen zetten om de volgende morgen haar geliefde panter te vinden. Hopelijk kunnen we daarna allemaal weer rustig slapen, want gisteravond kon ze de slaap ook niet vatten omdat ze panter zo miste. Ik wist niet dat knuffelleed zo erg kon zijn...Ik ga informeren of je knuffels ook kunt laten chippen, net als huisdieren...

Aangezien er binnenkort een vervangende panter in huis is, verwacht ik dat de echte panter spoedig weer zal opduiken. ;-)

Een plaatje van de toekomstige panter laat ik hier even niet zien, want mijn kinderen bekijken mijn blog!
Daarom een plaatje van een roos. Om jullie te bedanken en omdat ik op facebook meedeed met het initiatief om 'de hoeveelheid negatieve foto's en video's te verminderen.' Nou had ik niet helemaal door dat het om een kettingbrief ging, iets waar ik niet aan mee wil doen, maar hier is de roos helemaal op z'n plaats!


update:
En wat schetst mijn verbazing!
Zojuist belde mijn moeder 'ik heb 'm, ik heb 'm'. Ze had pantertje gevonden, helemaal verstopt achter het logeerbed bij opa en oma, in een doos gevallen. Nou ja, hoe is het mogelijk! Elsa en oma hadden er al zo vaak gezocht!
Toen ik zei dat de originele panter geheid weer tevoorschijn zou komen, nu er een vervangende panter onderweg is....had ik niet kunnen bedenken dat het zó snel zou zijn.

10 opmerkingen

 1. Wat een knuffelverdriet, maar gelukkig is er eentje onderweg dankzij de vele hulp. Heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Terecht! Yeah.
  De originele knuffel is natuurlijk de beste ♥
  Die heeft al zoveel knuffelsporen, uit duizenden te herkennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. pfoei gelukkig! weer helemaal terecht, en zooo herkenbaar niet te vinden, en als je een nieuwe gevonden hebt... komt ie weer tevoorschijn.

  Dan is er in ieder geval een reserve die zolang de echte panter er niet is, als troost knuffel kan geschiede (doen we hier ook ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yes, wat fijn dat je m online gevonden had! En inderdaad, dat zul je altijd zien, dat hij dan precies tevoorschijn komt :-) Heerlijk, een reserve én het origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaaaaaaaa, dat is toch de Knuffel-Piet geweest. :) Wat fijn dat Panter weer terecht is! :) Fijn weekend. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blij voor je meisje! Dat zal een mooie hereniging worden. Wat grappig dat hij gevonden is zo snel nadat je een ander had gevonden :) Het was leuk om hierbij als luisterpiet te mogen meespeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gelukkig is panter weer terecht ....fijne weekend anita!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat mooi dat je pantertje via internet opnieuw gevonden had en dat deze al onderweg is naar jullie huis. Maar inderdaad, zul je net zien, dan komt de originele weer tevoorschijn... tja, dat dat zo snel zou zijn kon je echt niet weten... maar dan heb je gewooon een reserve klaarliggen...
  Leuk dat je meiden je blog bekijken, maar het duurt niet lang meer of ze 'lezen' je blog, dan kun je ook niet meer zoiets schrijven...dan is de verrassing er meteen af...haha...
  Ik wens je een heerlijke zondag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha ja dat gebeurt zo vaak. Nou ja nu heb hè een reserve binnen handbereik. Wel nu op een logische plaats neerleggen dan anders zoek je je straks nog een ongeluk haha.

  En die roos maar het zeker weer even iets mooier

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!