Voor alle (aanstaande) meerlingouders

Vrij snel nadat wij wisten dat ik in verwachting was van een tweeling, sloten wij ons aan bij de NVOM.
Ik vind het geweldig zoals de vereniging zich inzet voor de belangen van meerlingouders. Het grootbrengen van een tweeling heeft zo zijn specifieke uitdagingen en daar wil ik graag zoveel mogelijk over lezen.

De NVOM geeft Het Grote Tweelingenboek weg aan zowel nieuwe leden als aan bestaande leden! Oh, daar ben ik superblij mee, want het boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik kan niet wachten tot het bij mij op de mat valt.

Ben je zelf meerlingouder (of ken je a.s. meerlingouders) en nog geen lid, dan is dit wellicht het juiste moment om je aan te melden.


Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen
Beste meerlingouder(s),
De NVOM heeft nieuws voor u als NVOM lid en voor toekomstige NVOM-leden
 1. Langer verlof voor meerlingmoeders is een feit
 2. Bij het december magazine krijgen alle NVOM leden "Het Grote Tweelingenboek" van Coks Feenstra cadeau (ter waarde van 30 euro) 
 3. Overtuig andere tweelingouders nu snel lid te worden van de NVOM want ook nieuwe leden ontvangen Het Grote Tweelingenboek. Zolang de voorraad strekt
Langer verlof voor meerlingmoeders is een feit
14 oktober heeft de Tweede Kamer ingestemd met het wetsvoorstel om onder meer het zwangerschapsverlof bij een meerling vier weken eerder te laten ingaan. Iets waar de NVOM al jaren voor strijd! Daarna hebben wij vele vragen ontvangen wanneer dit daadwerkelijk ingaat. De Eerste Kamer moet ook nog met het wetsvoorstel instemmen. De wet moet in 2015 ingaan, dus behandeling door de Eerste Kamer zal op korte termijn plaatsvinden.
Lees meer op onze website 
Bij het december magazine krijgen alle leden "Het Grote Tweelingenboek" van Coks Feenstra cadeau
Het nieuwe Grote Tweelingenboek van Coks Feenstra komt in oktober uit in de Nederlandse boekwinkels. Wij als NVOM hebben een een prachtige deal kunnen sluiten, waarbij wij al onze leden dit boek cadeau kunnen geven. Het Grote Tweelingenboek beantwoordt de vele vragen die ouders van meerlingen zich dagelijks stellen. Het is een zeer compleet boek, een aanrader voor ouders van tweelingen en tweelingen zelf. Meer info op: http://www.coksfeenstra.info/dutch/bookoftwins_toc.php
Als NVOM zijn we ook erg blij dat we dit aan al onze leden kunnen aanbieden. Naar verwachting kan het boek in december worden verstuurd. We zullen op Facebook en op onze website aangeven wanneer de verzending is begonnen.
Overtuig andere tweelingouders nu snel lid te worden van de NVOM en ook zij ontvangen het boek, zolang de vooraad strekt
Veel van onze leden worden lid via jullie, de NVOM-leden. Is het niet leuk om het nieuws van langer zwangerschapsverlof te delen met andere meerlingouders in uw omgeving en tegelijkertijd ook te kunnen vertellen dat de NVOM Het Grote Tweelingenboek cadeau geeft aan haar leden? Help ons mee als vereniging te groeien en zorg dat we de belangen van tweelingouders nog beter kunnen behartigen.

Nieuwe leden krijgen ook nog steeds het boek "Informeerling" als welkomstgeschenk, een 130 pagina's dik kleurrijk boek boordevol informatie voor meerlingouders. Verder bevat de welkomstdoos kortingsbonnen, informatie en andere cadeautjes. Dit alles voor maar 20 euro per jaar. 


1 opmerking

 1. Hoi Anita,
  Lijkt me echt heel er handig, zo'n vereniging die zich inzet voor de belangen van ouders met meerlingen. Ik heb geen meerling en er dus ook nog nooit zo over nagedacht. Maar inderdaad alleen al het wat langere verlof zou een uitkomst zijn...
  En zo'n boek is natuurlijk prachtig..
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!