Wondere Web Wereld

In 2012 begon ik met dit blog. Ik puzzelde en dobbelde helemaal zelf uit hoe ik zo'n blog kon maken. Meestal heb ik voor alle zaken van de digitale wereld de hulp nodig van manlief, maar ik wilde perse dat het helemaal van mezelf was. En ik ben er best trots op dat me dat gelukt is. Af en toe heb ik wel zijn hulp nodig als ik foto's maar niet krijg in het formaat die ik wil of als mijn scherm opeens verdwenen is.

En tjonge wat is dat bloggen leuk! Ik vind het zo gezellig hier in blogland, met al die aardige dames en af en toe een man.

Maar de digitale wereld staat niet stil en nu moet ik 'bij blijven'. En daar haak ik meestal af. Bijblijven? Het was toch goed zoals het was?
Ik heb een blog, ik heb een twitter account (mijn twitternaam is anitatweetniet - want ik stuur bijna nooit een berichtje), da's al best bij de tijd. Facebook laat ik even aan me voorbij gaan.
Een tijd terug had ik al de bloglovin button toegevoegd en ik heb mijn leeslijst ook in bloglovin staan, hoewel ik die niet gebruik. Ik gebruik altijd de blogger leeslijst.
Maar het knaagde....ik had het gevoel dat ik niet meer 'bij' was, dus deed ik nog eens een poging om bloglovin te doorgronden. Want hoe kon ik nou zien wie mij allemaal via bloglovin volgen??
En toen zag ik de knop 'claim your blog'. Wat daar mee te doen?
Ik zocht en vond een tutorial (en werd daar ook maar gelijk volger). En ging aan de slag. Zie hieronder het resultaat:

Follow my blog with Bloglovin

7 opmerkingen

 1. Hoi Anita,
  Ik vind het bloggen ook heel erg leuk, ben er ook zelf achter gekomen hoe het werkt, tot grote verbazing van mijn dochters. Verder heb ik een twitter-acount, waar ik zelf ook niets mee doe, maar waarin ik wel de tweets van mijn dochters kan lezen. Een facebook-account heb ik wel en daar ben ik wel redelijk actief mee. Maar al met al gaan er toch al snel een paar uurtjes per dag doorheen achter de computer of ipad... Soms wel iets te veel vind ik zelf... Maar ja, je moet bijblijven hè?
  Ach, zolang het allemaal maar leuk is, dat is het belangrijkste...
  Ik wens je een heerlijke avond,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bijblijven, soms een spurtje en soms stilstand, Ik ehb sinds anderhalve week een facebookaccount vooral voor de ruilsites.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om jullie reacties te lezen! Soms zet ik wat op mijn blog waarvan ik denk dat niemand er wat mee heeft, maar aan jullie reacties te merken speelt het in elk blog-huishouden :-)

  Het is waar Mirjam, er gaat zomaar een uurtje of twee doorheen achter de pc of ipad. Ik zorg er zoveel mogelijk voor dat ik niet achter de pc zit als de kinderen erbij zijn, want op een of andere manier komt dat de sfeer nooit ten goede. Daarentegen pak ik wel weer de ipad als de kinderen erbij zijn. Ik vind van mezelf ook dat dat wel eens wat minder kan.
  Oh heel handig zo'n twitteraccount om je dochters te volgen!

  Marion, wat zeg je dat mooi over bijblijven: soms een spurtje en soms stilstand.
  En ja, die ruilsites op facebook: daarvoor heb ik wel eens overwogen om toch een fb account aan te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik luister vooral weer veel muziek sinds ik dit jaar weer een smoelenboekaccount heb aangemaakt:)

  Ben ook zo blij met blogland.

  Soms wel even puzzelen. Ben daar ook niet zo handig in, helaas:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik blog al jaren(sinds 2008) maar dat blogloving dat snapte ik ook maar niet dusssssss dank dank dank voor je tutorial :) ....zo zie je maar weer, ook ik heb nog wel het een en ander te leren haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En de site waar de tutorial vandaan komt is ook zo heerlijk op vrouwen gericht, met gezellige kleurtjes en alles stap voor stap uitgelegd (ook als iets overduidelijk lijkt - wat het niet is voor iedereen).

   Verwijderen
 6. Wat modern van je :-)
  Ik ben er net achter hoe ik zo'n 'volgers'-ding op mijn site moet zetten. Bloglovin schuif ik nog even voor mij uit...

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!