# 10 De strijk

Ik heb geprobeerd de strijk te overmeesteren. Dat was op 31 mei. Helemaal zeker weten doe ik het niet meer,  maar volgens mij is het niet gelukt. Iets met kinderen die niet gaan slapen en mij om de haverklap roepen en de telefoon die gaat.
Het groeit sneller aan dan ik weg kan werken. Dit deel is in ieder geval wel weer gelukt. Volgende keer verder met de rest. Dat zijn nog heel veel kastjes...

4 opmerkingen

 1. Gefeliciteerd :)
  Zo herkenbaar!!
  Ik geloof dat ik ook maar moet beginnen met een kastje(klusje)per dag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten. Met of zonder blog...
   Als je zonder blog gaat beginnen is het leuk om in een schriftje je vorderingen bij te houden of er foto's van te nemen. Het werkt heel stimulerend om terug te zien wat er allemaal gebeurd is. Vooral op momenten dat je denkt dat het helemaal geen zin heeft.

   Mooi blog heb je zelf!

   Verwijderen
 2. Jahaaa, de strijk steeds. Wie heeft dat ook alweer gezegd: De was is het perpetuum mobilé van de huisvrouw... Kijk een op mijn blog en dan zie je de "Washy Mountains" die zich bij mij zo nu en dan ophopen...
  Maar eerlijk is eerlijk: tegenwoordig ben ik er wat makkelijker mee, en ik neem alle handige afkortingen die ik kan bedenken. Het meeste strijk ik glad met de hand ☺ Of: heel goed opvouwen en dan onderop de stapel. Dat is ook vaak een goeie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja strijken zeker niet mijn geliefde hobby, beter gezegd een grote hekel aan. Ik strijk dan ook zeer weinig alleen als het echt echt nodig is. Wat ik dan wel doe is als ik de spullen, uit de droger, droog zijn ze ook meteen opvouwen. Ik heb gemerkt dat dit zeker heeeeeel en dan ook heeeeel veeel strijkwerk bespaard. Ik strijk geen spijkerbroeken. Nee deze vouw ik meteen goed strak op en dan kan er nog wel eens een kreukje in zitten, maar dan is die er na een uur aangehad te hebben ook wel uit. Blousen heb ik dan ook maar weinig want die moeten meestal gestreken worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat fijn dat je meeleest. Reacties zijn welkom!